Vállalkozásaink

BGE Store

A BGE Store Magyarország egyik legnagyobb és legnevesebb egyetemén, a BGE-n gyárt és forgalmaz saját  arculatú   termékeket – pólókat, pulóvereket, kisebb használati tárgyakat. Az egyetemi logóval ellátott termékek erősítik a hallgatókban az összetartozás érzését,  így erősítik a közösséget.

Webshop
Facebook 
Instagram

CoCos

A CoCos csapat a CoCos (vietnámi) és CoCos ~Pure (thaiföldi) 100%-ban természetes kókuszvizeinek forgalmazását segíti egész Európában. Feladatuk a social media felületek kézben tartása mellett a brand rendezvényeken való képviselése, valamint sales tevékenység. Céljuk, hogy az emberek megismerkedjenek ezzel a természet adta, elektrolitokban gazdag, rendkívül egészséges itallal.

Weboldal
Facebook
Instagram

ON BOARD 

Az OnBoard Furniture csapata azon dolgozik, hogy otthonodban vagy üzletedben bútoraik egyedi légkört teremtsenek. Újrahasznosított gördeszkákból és snowboardokból készült termékeik és minőségi alapanyagokból készült bútoraik különleges élményt biztosítanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A céljuk az, hogy amikor meglátsz egy OnBoard Furniture által berendezett szobát, azonnal otthon érezd magad!

Facebook
Instagram

 

La Boite

A La Boite ajándékdobozai minőségi termékek egyedi kombinációját rejtik. Az ötlet arra a fogyasztói problémára kínál megoldást, hogy a legtöbb ember hadilábon áll az ajándékvásárlással, órákat vagy éppen napokat töltenek el céltalanul a boltokban bolyongva vagy a fejüket törve a tökéletes ajándék után kutatva. A dobozok szín-, alkalom- illetve személy-specifikusan vannak összeállítva, így választékukból bárki megtalálhatja a tökéletes ajándékot szerettei számára.

Weboldal
Facebook

Tanyatúra

A Tanyatúra a tanév alatt osztálykirándulásokat és táborokat szervez, ahol az alsó tagozatos gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg az őket körülvevő természettel és állatokkal. Egy sződligeti tanyán a gyerekek megismerhetik a magyar őshonos és pár egzotikus állatfajt is, emellett a mezőgazdasági gépeket, alapvető folyamatokat is. A csapat célja, hogy a gyerekek jó élménnyel és hasznos tudással távozzanak tőlük.

Weboldal

ZOOP

A ZOOP extra puha, állatokat formázó babzsákjai nem csak kényelmesek és látványosak, hanem ráadásul a gyerek fejlődését is segítik különleges tapintású anyaguk révén.

 

Idols Hungary

idols hungary k-pop

Az Idols Hungary csapata a koreai pop kultúra kedvelőinek szervez sokszínű rendezvényeket, ahol így egy közösség részeként különleges élményeket élhetnek át.

E-mail

EduCamp

educamp tábor

Tanácstalan gyermeked a mi leszel, ha nagy leszel kérdésben? Válasz az EduCamp: táborunkban minden nap más és más szakmát, hivatást ismerhetnek meg testközelből a gyerekek, szakemberek és egyetemisták segítségével.

Korábbi vállalkozásaink

Soap Makery A Soap Makery kiváló minőségű házi szappanok készítésével és értékesítésével foglalkozik. A hangsúly a vegyszermentes, természetes alapanyagok használata mellett, az egyedülálló megjelenésen van. Szappanjaik egyéni használatra és ajándékként közvetítve is páratlan élményt nyújtanak fogyasztóinknak. Facebook Instagram PARTIFY A Partify a budapesti partiturizmus modernizálását tűzte ki céljául. A hazánkba érkező külföldi turistáknak teremt egyedülálló … Bővebben: Korábbi vállalkozásaink