Vállalkozásaink

CoCos

A CoCos csapat a CoCos (vietnámi) és CoCos ~Pure (thaiföldi) 100%-ban természetes kókuszvizeinek forgalmazását segíti egész Európában. Feladatuk a social media felületek kézben tartása mellett a brand rendezvényeken való képviselése, valamint sales tevékenység. Céljuk, hogy az emberek megismerkedjenek ezzel a természet adta, elektrolitokban gazdag, rendkívül egészséges itallal.

A csapat: Gusztos Angéla és Fazekas Vivien

Weboldal
Facebook
Instagram

 

BGE Store

BGE store

A BGE Store feladata, hogy Magyarország egyik legnagyobb és legnevesebb egyetemén,   a   Budapesti   Gazdasági   Egyetemen   saját  arculatú   termékeket   forgalmazzon, megkülönböztetve a négy egyetemi kar szakmai imázsát. A hallgatók körében nagyfokú összetartozást szimbolizál, az „egy úton járunk” életérzést erősíti az egyetemi logóval ellátott széles palettájú termékkínálat.

Az  árukészlet  olyan  használati  tárgyakból  tevődik  össze, melyeket  az  egyetemisták, illetve oktatóik a mindennapokban, sportolás, kirándulás, városi élet, szabadidős tevékenységek eltöltése közben tudnak viselni és használni.

Webshop
Facebook 
Instagram

Happy or Not

A Happy or Not egy manuális, digitális és webes felületen is használható vevőelégedettségmérő, amelynek segítségével az ügyfelek egy tetszőlegesen választott kérdésre egytől négyig terjedő skálán adhatnak visszajelzést. A visszajelzések révén eredményesen fejleszthető bármilyen termék vagy szolgáltatás.

A csapat: Horváth Ádám

Weboldal
Facebook

La Boite

A La Boite ajándékdobozai minőségi termékek egyedi kombinációját rejtik. Az ötlet arra a fogyasztói problémára kínál megoldást, hogy a legtöbb ember hadilábon áll az ajándékvásárlással, órákat vagy éppen napokat töltenek el céltalanul a boltokban bolyongva vagy a fejüket törve a tökéletes ajándék után kutatva. A dobozok szín-, alkalom- illetve személy-specifikusan vannak összeállítva, így a későbbiekben bővülő választékban bárki megtalálhatja a tökéletes ajándékot szerettei számára.

A csapat: Nagy Mónika, Barsi Zsuzsanna, Nagy Gabriella, Lesták Adél

Weboldal
Facebook

Tanyatúra

A Tanyatúra a tanév alatt osztálykirándulásokat és táborokat szervez, ahol az alsó tagozatos gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg az őket körülvevő természettel és állatokkal. Egy sződligeti tanyán a gyerekek megismerik a magyar őshonos és pár egzotikus állatfajt is, emellett a mezőgazdasági gépeket, alapvető folyamatokat is. Céljuk, hogy a gyerekek jó élménnyel és hasznos tudással távozzanak tőlük.

A csapat: Nagy Gabriella, Jónás Petra, Gusztos Angéla

Weboldal

Xplore Budapest

Az Xplore Budapest a magyar fővárosba látogató külföldieknek szól, akik szívesen átélnék a budapesti életérzést, budapesti szemmel, ugyanakkor nehézséget okoz számukra a sok program közül kiválasztani a tökéleteset. A projekt programokat ajánl számukra, hozzásegítve őket az itt töltött idő lehető legtartalmasabb és legizgalmasabb eltöltéséhez. A vásárlók csomagok közül választhatnak, amelyek mindegyike tartalmaz térképet, BKK bérletet, és belépőket a programcsomagokban lévő élményekre.

A csapat: Jónás Petra (projektfelelős),Nagy Gabriella, Nagy Mónika, Katona Zsófia, Horváth Ádám

Facebook
Instagram