Vállalkozásaink teszt

 Jelenlegi vállalkozásaink

Soap Makery

soap makery TA vállalkozás

A Soap Makery kiváló minőségű házi szappanok készítésével és értékesítésével foglalkozik.
A hangsúly a vegyszermentes, természetes alapanyagok használata mellett, az egyedülálló megjelenésen van. Szappanjaik egyéni használatra és ajándékként közvetítve is páratlan élményt nyújtanak fogyasztóinknak.

Facebook
Instagram

BGE Store

A BGE Store Magyarország egyik legnagyobb és legnevesebb egyetemén, a BGE-n gyárt és forgalmaz saját  arculatú   termékeket – pólókat, pulóvereket, kisebb használati tárgyakat. Az egyetemi logóval ellátott termékek erősítik a hallgatókban az összetartozás érzését,  így erősítik a közösséget.

Webshop
Facebook 
Instagram

ON BOARD 

Az OnBoard Furniture csapata azon dolgozik, hogy otthonodban vagy üzletedben bútoraik egyedi légkört teremtsenek. Újrahasznosított gördeszkákból és snowboardokból készült termékeik és minőségi alapanyagokból készült bútoraik különleges élményt biztosítanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A céljuk az, hogy amikor meglátsz egy OnBoard Furniture által berendezett szobát, azonnal otthon érezd magad!

Facebook
Instagram

 

La Boite

A La Boite ajándékdobozai minőségi termékek egyedi kombinációját rejtik. Az ötlet arra a fogyasztói problémára kínál megoldást, hogy a legtöbb ember hadilábon áll az ajándékvásárlással, órákat vagy éppen napokat töltenek el céltalanul a boltokban bolyongva vagy a fejüket törve a tökéletes ajándék után kutatva. A dobozok szín-, alkalom- illetve személy-specifikusan vannak összeállítva, így választékukból bárki megtalálhatja a tökéletes ajándékot szerettei számára.

Weboldal
Facebook

Tanyatúra

A Tanyatúra a tanév alatt osztálykirándulásokat és táborokat szervez, ahol az alsó tagozatos gyerekek játékos formában ismerkedhetnek meg az őket körülvevő természettel és állatokkal. Egy sződligeti tanyán a gyerekek megismerhetik a magyar őshonos és pár egzotikus állatfajt is, emellett a mezőgazdasági gépeket, alapvető folyamatokat is. A csapat célja, hogy a gyerekek jó élménnyel és hasznos tudással távozzanak tőlük.

Weboldal

PARTIFY

A Partify a budapesti partiturizmus modernizálását tűzte ki céljául. A hazánkba érkező külföldi turistáknak teremt egyedülálló bulizási megoldást. Soron kívül, ingyenes juthatnak be a főváros legjobb helyeire, ahol vásárlásaikat Partify karszalaguk segítségével intézhetik és tranzakcióikat transzparens módon nyomon követhetik.

Facebook
Instagram

 

CoCos

A CoCos csapat a CoCos (vietnámi) és CoCos ~Pure (thaiföldi) 100%-ban természetes kókuszvizeinek forgalmazását segíti egész Európában. Feladatuk a social media felületek kézben tartása mellett a brand rendezvényeken való képviselése, valamint sales tevékenység. Céljuk, hogy az emberek megismerkedjenek ezzel a természet adta, elektrolitokban gazdag, rendkívül egészséges itallal.

Weboldal
Facebook
Instagram

BOXLAND

A BoxLand cégek részére kínál előre összeállított, változatos tematikájú ajándékdobozokat, amelyekkel örömet szerezhetnek partnereiknek. Legyen szó sporteseményről, konferenciáról vagy vállalati ünnepségről, minden témához van tökéletesen passzoló csomagjuk, amit partnereik egyszerűen, készre csomagolva szerezhetnek be.

ZOOP


 Korábbi vállalkozásaink