Team coachok

A Team Academy életében kiemelten fontos szerepe van a vállalkozói csapatok munkáját támogató team coachoknak. A coachok a Budapesti Gazdasági Egyetem speciálisan képzett oktatói, akik folyamatosan a csapatok mellett állnak.

A coachok szerepe

A coach szerepe, hogy segítsen azonosítani és megközelíteni az egyén lehetőségeinek és képességeinek maximumát. A csoportos, azaz team coaching esetén a coach a csoport tagjainak jó hangulatú, de hatékony együttműködésének folyamatát és kiemelkedő teljesítményét támogatja, miközben az elkerülhetetlen kudarcok feldolgozásában és az újrakezdésben is segítséget nyújt. Az induló vállalkozások tagjainak szóló coaching folyamat az ötlet megfogalmazásától a termék/szolgáltatásfejlesztés folyamatán át a piaci bevezetésig tart. Eközben a coach folyamatos reflexióra készteti a vállalkozói team tagjait, segítve az átgondolt, felelős döntéshozatalt.

A team academy Budapest team coachai


Mosolygó-Kiss Ágnes
„2014 őszén csatlakoztam a Team Academy-hez. Korábban dolgoztam vezetőként a non-profit szférában, és több, fenntarthatóságot célzó vállalkozás alapításában is részt vettem. Többéves tapasztalattal rendelkezem a vállalkozásfejlesztés terén. Számomra a legnagyobb siker, ha sikerül a fiatalokat önálló felelősségvállalásra, kreativitásra és kísérletezésre inspirálni, és őket az egyéni és csoportos tanulási folyamatban legjobb tudásom szerint támogatni.”

Zsigmond Száva
„A Team Academy Budapest 2012-es indulása óta vagyok a team coach csapat tagja. A hallgatókkal való közös munkát korábbi marketing, sport, illetve önkéntes és non-profit területen szerzett tapasztalataimmal támogatom, valamint érdeklődési és kutatási területeimhez igazodva hozom a rendszerbe a (vezető)fejlesztés különböző módszereit, az azokhoz tartozó elemeket és eszközöket.”